Ceyiznet.com güvenilir mi? Ceyiznet.com kimdir?

25-01-2019 13:51
Ceyiznet.com güvenilir mi? Ceyiznet.com kimdir?
Ceyiznet.com güvenilir mi?
Ceyiznet.com (Yüksek Ev Tekstil ve Züccaciye) firması başta Kütahya Porselen, Aryıldız, Bambum, Sürel, Emsan, Sofram, Taç, Özdilek, Othello, Visko Love, ve Elektronik ürünler alanında Braun, Arzum, Goldmaster, Fakir gibi 100 den fazla markanın satışını yapan bir e-ticaret sitesidir. 1993 yılından beri İstanbul, Ataşehir bölgesinde mağaza satışı yapan Yüksek Ev Tekstil ve Züccaciye 2008 yılında ceyiznet.com adını alarak e-ticaret sektöründe de yerini almış bulunmaktadır. E-ticaret sektörüne girdiğini günden bu yana yapılan tüm satışlarda mağaza müşterileri dahil olmak üzere müşteri mağduriyeti yaşatmayan ve rakiplerine oranla hakkında tek bir şikayet dahi bulunmayan ceyiznet.com, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir firma olarak sektörde yerini almaktadır.

Ceyiznet.com kimdir?
Sitemizin sağ üst kısmındaki Hakkımızda kısmından firma olarak ilkelerimizin yer aldığı metni okuyabilirsiniz. Ayrıca yine yine sağ üst köşede yer alan Bize Ulaşın kısmından Telefon Numaralarımız, Mağaza Adresimiz ve Banka Hesap Numaralarımıza ulaşabilir ve bizi mesai saatlerimiz içerisinde dilediğiniz an arayarak iletişim kurabilirsiniz.

Ceyiznet.com dan güvenerek alışveriş yapabilir miyim? 
Ceyiznet.com alt yapımızdaki 256 bit SSL Sertifikası ve 3D Secure güvenlik sistemimizle kredi kartı ve banka kartınızla kolayca ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca sizlere satış sonrası da destek sunabilmemiz için bize WhatsApp iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Kırık ve hasarlı ürün temini süreçleri nasıl işliyor?
Ceyiznet.com’dan yaptığınız alışverişte aldığınız ürün kargo aşamasında hasar görürse, ürünü teslim alarak kırık olan parçaların adeti ve fotoğraflarını WhatsApp destek hattımıza sipariş numaranız ile birlikte göndermeniz yeterlidir. Eğer gönderdiğimiz ürünün stoğu mağazamızda mevcut ise mağduriyet yaşamamız için kırılan parçaların yenisini aynı gün içerisinde gönderim yapıyoruz. Eğer stokta olmayan bir ürün ise anlaşmalı markaya sizden aldığımız görselleri belgeleyerek aynılarının gönderilmesi konusunda talep oluşturuyoruz. Anlaşmalı olduğumuz marka, kırık veya hasarlı ürünlerin tekrar üretimini sağlayarak bizlere gönderiyor. Ürünler elimize ulaştığında kontrollerini yaparak yeniden paketleyip tarafınıza gönderim sağlıyoruz.

Ürün elime ne zaman ulaşır?
Satışını yapmış olduğumuz birçok ürünün, aynı gün ya da kargo yoğunluğuna bağlı olarak bir sonraki güne gönderimi yapılıyor. Bazı ürünlerde ise (çeyiz paketleri, evlilik setleri gibi) hazırlık süreci veya "direkt fabrikadan çıkış” sağlandığı için 3 ile 5 iş günü arasında kargo süresi değişim gösterebiliyor. Siparişini vermiş olduğunuz ürünün hazırlık süreçleri size mail olarak gelmektedir. Dilerseniz daha hızlı yanıt alabilmek için WhatsApp iletişim hattımızdan da siparişini vermiş olduğunuz ürünün gönderim süresini öğrenebilirsiniz.

Satışı yapılan ürünler orijinal mi?
Satışını yapmış olduğumuz marka ürünlerinin tamamı orijinal ürünlerdir. (Dilerseniz satışını yaptığımız markaların ithalatçı ve üretici firmalarından bu bilgiye ulaşabilirsiniz) Bazı ürünlerimizde piyasa fiyatının altında satışını yapmamız mevcut ürünün çok fazla sayıda stoklu olması ve toptan alımlarda fiyatların çok daha uyguna temin edilmesi durumundan kaynaklıdır. 

Küçük Ev Aletlerin'de (Elektronik Ürünlerde) hasar veya arıza oluşması durumunda ne yapmam gerekiyor?
Ceyiznet.com mağazamızdan aldığınız küçük ev aletlerinde yaşadığınız herhangi bir sıkıntıda fatura ve garanti belgeniz ile aldığınız markanın yetkili servisine gitmeniz yeterlidir. Faturanızı göstermeniz durumunda satın almış olduğunuz marka size ürün değişimi veya onarımında yardımcı olacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.